Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

Eén gedachte over “Video: Achter de schermen bij bouw Carnival Vista

 • 19 juni 2015 om 11:19
  Permalink

  hallo ik kan het filmpje niet openen, krijg helemaal niets te zien.

  Wat gaat er fout ?

  Hartelijke groeten een zeer tevreden kijker, lezer en cruisegenieter.

  aad van de Ree

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​