Video: Achter de schermen bij bouw Carnival Vista

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Video: Achter de schermen bij bouw Carnival Vista

 • 19 juni 2015 om 11:19
  Permalink

  hallo ik kan het filmpje niet openen, krijg helemaal niets te zien.

  Wat gaat er fout ?

  Hartelijke groeten een zeer tevreden kijker, lezer en cruisegenieter.

  aad van de Ree

Reacties zijn gesloten.