Cruisereiziger
Telecommunicatie

Gratis internet voor Silversea gasten vanaf 1 januari 2016

silver-windDe ontwikkelingen in internet op cruiseschepen gaan razendsnel. Luxe rederij Silversea Cruises heeft bekend gemaakt dat al haar gasten elke dag gratis gebruik mogen maken van de WiFi. Er is wel een limiet aan verbonden. Zo mogen gasten per dag één uur daarvan gebruik maken. Alleen suite gasten mogen onbeperkt internetten. Deze wijzigingen gaan in per 1 januari 2016.

Silversea plaatst zich met deze ontwikkeling in de rij naast Viking Ocean Cruises (onbeperkt internet voor elke gast), Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises (grastis internet voor suite gasten).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger