Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Stuur jouw mooiste foto van het MS Rotterdam!

MS Rotterdam2Volgende week zaterdag is het feest aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Het cruiseschip MS Rotterdam van Holland America Line meert die dag voor de 100e keer aan bij de cruiseterminal in de havenstad. Deze mijlpaal zal worden gevierd zowel aan boord als in de gerenoveerde terminal met een feestelijk programma voor gasten en relaties. Eregast zal Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet zijn. 18 jaar geleden, in 1997, was zij de doopmoeder van het vlaggenschip van Holland America Line.

Speciaal voor het 100e bezoek aan Rotterdam is Cruisereiziger.nl op zoek naar de mooiste foto’s van het MS Rotterdam. Stuur ons jouw unieke zelfgemaakte (!) foto van het MS Rotterdam in Rotterdam of elders op de wereld en geef daarbij in één korte zin aan waarom deze foto zo bijzonder is voor jou en in welk jaar deze is genomen.  Ben je bijvoorbeeld voor het eerst gaan cruisen op het MS Rotterdam, vierde je een huwelijksfeest op het prachtige schip, heb je een favoriete plek aan boord of heb je op het cruiseschip gewerkt?

Laat het ons weten en stuur je foto (1 per persoon) met toelichting naar info@cruisereiziger.nl. Doe dit voor donderdag 2 juli 2015.

Cruisereiziger plaatst op zaterdag 4 juli een uitgebreide foto collage met zoveel mogelijk foto’s van het MS Rotterdam.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Stuur jouw mooiste foto van het MS Rotterdam!

  • Ik ben zelf lid van het Shantykoor De Hoekschewaard en ik vind het een hele belevenis om te zie hoe de mensen van en aan boord gaan.Als dat gebeurd dan zingt het koor zeemansliedjes en bij het verlaten van de kade doen deze mensen hen uit zwaaien met hun rode zakdoeken en wens een ieder een behouden terug komst

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger