Cruisereiziger
Verkoop/koop

Nieuw schip “Norway Explorer” voor Hurtigruten

MSMidnattsol_-Joerg_Terhart_GI
MS Midnatsol

Hurtigruten heeft een schip aangekocht voor in haar vloot. Het schip, de Norway Explorer, vervangt het MS Midnatsol in het winterseizoen 2016/2017. Het schip biedt plek voor 320 passagiers en zal de oorspronkelijk geplande routes van het MS Midnatsol varen. Laatstgenoemde schip zal in Antarctica worden ingezet naast de MS Fram die daar ook cruises maakt.

De Norway Explorer is momenteel onderweg van Portugal naar Noorwegen waar het een renovatie zal krijgen. Onder andere een renovatie aan het interieur van het schip en een versterkte boeg. Het schip heeft slechts 180 hutten en brengt het aantal schepen in de vloot van Hurtigruten op 13.

Het schip (7.000 ton)  is in 2009 in Portugal gebouwd als ferry met de naam Atlantida voor gemotoriseerd verkeer en passagiers tussen Portugal en de Azoren. Het schip is echter nooit in gebruik genomen.

Bekijk alle Hurtigruten cruises bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Norske

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)