Uitbreiding voor HAL’s McKinley Chalet Resort in Alaska

nullHolland America Line gaat hun hotel McKinley Chalet Resort in het nationale Denali Park verbouwen. Er komt een nieuw “Base Camp” complex dat zal bestaan uit een restaurant, bar en entertainment mogelijkheden. In de zomer van 2016 zal het complex af moeten zijn voor het Alaska cruiseseizoen. Daarnaast worden de kamers verbeterd en renovaties in het hotel doorgevoerd.

Gasten in het hotel verblijven daar in de meeste gevallen omdat zij een landarrangement bij Holland America Line geboekt hebben in combinatie met een cruise. Het Base Camp gebied komt te liggen nabij de receptie en de kamers dichtbij de rivier. Het nieuwe complex is de plek om te ontspannen, te shoppen, te dineren en te genieten van muziek en entertainment. Het complex bevat een twee verdiepingen tellend restaurant mét uitzicht op de geweldige bergen van het Denali natuurpark. Een openlucht arena bevindt zich in het midden waar onder andere rangers lezingen en demonstraties geven.

Het hotel omvat 468 kamers, biedt diverse restaurants en een dinershow, raftmogelijkheden en talloze wandelpaden langs de rivier aan. Holland America Line biedt 13 verschillende arrangementen aan, van 10 tot 20 dagen inclusief een vier- of achtdaagse cruise en 1 tot 3 nachten in het McKinley Resort.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)