Silversea Cruises bestelt nieuw cruiseschip Silver Muse bij Fincantieri

Silversea_Silver-Muse-702x405Silversea Cruises heeft woensdag bekendgemaakt dat het een nieuw cruiseschip heeft besteld bij de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri. Het schip (40.000 brutoton) krijgt de naam Silver Muse en wordt in het voorjaar van 2017 opgeleverd. Het zal een capaciteit hebben van 596 passagiers. Door de komst van Silver Muse groeit de vloot van de luxe rederij naar 9 cruiseschepen.

‘Met verbeterde specificaties van het ontwerp en verrijkte inhoud zal de Silver Muse voortbouwen op de verfijnde, innovatieve stijl en baanbrekende concepten waar Silversea Cruises bekend om staat. Dit schip draagt bij aan onze ambitieuze groeiplannen waardoor we onze leiderschap in het ultra-luxe cruisen kunnen voortzetten’, aldus CEO van Silversea Cruises Enzo Visone. Meer details over de Silver Muse zullen in de nabije toekomst bekend worden gemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​