Meyer Turku mag ook Mein Schiff 7 en 8 bouwen

abouttheshipyard1TUI Cruises heeft een akkoord bereikt met de scheepswerf Meyer Turku voor de bouw van twee nieuwe cruiseschepen, Mein Schiff 7 en Mein Schiff 8, in het Finse Turku. Oplevering van de schepen staat gepland in 2018 en 2019. Ze moeten de eerste twee schepen van de rederij Mein Schiff 1 en Mein Schiff 2 gaan vervangen. Meyer Turku overhandigde eerder dit jaar Mein Schiff 4 aan TUI Cruises. Ze zijn tevens verantwoordelijk voor de realisatie van Mein Schiff 5 en Mein Schiff 6 respectievelijk in 2016 en 2017. ‘TUI Cruises heeft zich stevig gevestigd in de Duitstalige markt met een 100% bezetting van onze vloot vorig jaar. Dit jaar is de vraag ook hoog, waarbij reeds voor vijf schepen kan worden geboekt. De verdere uitbreiding betekent voor ons een uitstekende mogelijkheid om onze positie te versterken met een van de meest moderne vloten in de Duitse markt’, aldus CEO van TUI Cruises Wybcke Meier.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.