Cruisereiziger
Bestemmingen

100x MS Rotterdam in Rotterdam: de verhalen achter de foto

Zaterdag meerde het MS Rotterdam voor de 100e keer aan in Rotterdam. Speciaal hiervoor vroeg Cruisereiziger.nl jullie om je mooiste foto van het vlaggenschip van Holland America Line met toelichting naar ons te sturen. De reacties waren overweldigend. Maar liefst 50 cruiseliefhebbers stuurden ons hun favoriete beeld van de jubilaris. Het leverde onderstaande collage op met indrukwekkende foto’s met elk hun eigen persoonlijke verhaal. Kippenvel! Een prachtige ode aan het MS Rotterdam!

(Deze fotocollage is het best zichtbaar in Google Chrome of Firefox. Klik hier voor de fotocollage in Internet Explorer)

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”true” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”2″]

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger