100x MS Rotterdam in Rotterdam: de verhalen achter de foto

Zaterdag meerde het MS Rotterdam voor de 100e keer aan in Rotterdam. Speciaal hiervoor vroeg Cruisereiziger.nl jullie om je mooiste foto van het vlaggenschip van Holland America Line met toelichting naar ons te sturen. De reacties waren overweldigend. Maar liefst 50 cruiseliefhebbers stuurden ons hun favoriete beeld van de jubilaris. Het leverde onderstaande collage op met indrukwekkende foto’s met elk hun eigen persoonlijke verhaal. Kippenvel! Een prachtige ode aan het MS Rotterdam!

(Deze fotocollage is het best zichtbaar in Google Chrome of Firefox. Klik hier voor de fotocollage in Internet Explorer)

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”true” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”2″]

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​