Uniek boek over MS Rotterdam door Bert Lamers

Boek MS Rotterdam - Bert LamersVandaag is het boek “Liners no.02 MS Rotterdam” geschreven door Bert Lamers, gelanceerd op het MS Rotterdam. Vijf weken na het uit de vaart nemen van de legendarische s.s. ‘Rotterdam’ (V) introduceerde de Holland America Line in november 1997 het MS ‘Rotterdam’ (VI). Met haar bruto tonnage van 59.652 was en is ze nog steeds een opmerkelijk schip te midden van alle huidige cruiseschepen.

Vanaf 2012 is het trotse vlaggenschip van de Holland America Line gestationeerd in haar thuishaven Rotterdam. In Liners no. 02 beschrijft Bert Lamers de geschiedenis van deze MS Rotterdam vanaf de bouw tot heden. Daarbij geeft hij ook een beschrijving van het interieur en de grote kunst- en antiekverzameling aan boord.

Het Engelstalige boek werd gelanceerd tijdens het feest aan boord van de ‘Rotterdam’ (VI) ter gelegenheid van het 100e bezoek van het schip aan haar thuishaven.

Als jong broekie scheepte Bert Lamers in mei 1969 in voor zijn eerste cruise. 42 Jaar later heeft hij als journalist, reisleider en privépersoon 78 zeereizen, waarvan 57 cruises, met meer dan 100 verschillende schepen over de gehele wereld gemaakt. Van die 78 zeereizen heeft hij tussen 1988 en 2007 zesentwintig maritieme groepsreizen georganiseerd en begeleid.

Het softcover boek (56 pagina’s, ruim 150 foto’s) is verkrijgbaar bij iedere goede boekhandel en online bij onder andere Bol.com voor €14,95:

Koop bij bol.com

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)