MSC Splendida vertrekt in 2016 3 keer uit Amsterdam

MSC SplendidaMSC Cruises heeft bekendgemaakt dat het cruiseschip MSC Splendida volgend jaar 3 keer vanuit Amsterdam zal gaan varen. Het grootste schip van de rederij, dat woensdag zijn maiden call had in de hoofdstad, zal op zaterdag 9, 16 en 23 september 2016 cruises van 7 nachten gaan maken in Noord-Europa. Daarbij worden telkens Hamburg, Le Havre, Southampton en Zeebrugge aangedaan. De vanafprijs cruise-only voor deze cruises bedraagt 699 euro per persoon. Het schip uit de Fantasiaklasse doet dit jaar Amsterdam ook nog twee keer aan, op 27 juli en 10 september. Dit betreffen echter alleen tussenstops, waarbij geen mogelijkheid is om op te stappen.

Cruises op de MSC Splendida zijn onder andere boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.