Cruisereiziger
Renovatie

Renovatie gepland voor Queen Mary 2 in 2016

QM2 doggie friends - 1 meg - photo credit Simone SeckingtonCunard heeft een groot 25-daags droogdok verblijf ingepland voor de oceanliner Queen Mary 2. In 2016 worden maar liefst 15 eenpersoons hutten toegevoegd, 30 Britannia Club hutten en 10 dierenverblijven. Verder worden de verschillende publieke ruimtes opgefrist.

Rick Meadows, president van Cunard Noord Amerika kondigde dit nieuws aan bij het vertrek van Queen Mary 2 in New York. Het droogdok verblijf vindt plaats bij de Duitse werf Blohm+Voss in Hamburg van 27 mei tot 21 juni 2016.

De huidige kennels voor honden en katten zijn vrijwel altijd vol. De uitbreiding van het dierenverblijf omvat zelfs een lantaarnpaal en een brandkraan waartegen de honden in het uitlaatgebied hun behoefte kunnen doen. De gedachte hierachter is dat honden uit Europa en Amerika iets bekends hebben om zich thuis te voelen.

De toevoeging van eenpersoonshutten is een primeur voor Cunard. De rederij ziet steeds meer families samen reizen waarbij de behoefte is aan eenpersoonshutten.

De  komende tijd wordt meer bekendgemaakt over de aanstaande opknapbeurt voor het schip dat bij de vloot kwam in 2004.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger