Wereldcruise van 4 maanden voor Seven Seas Navigator in 2017

RSC_SS NAVIGATORNa zes jaar afwezigheid van wereldcruises bij Regent Seven Seas Cruises, maakt de Seven Seas Navigator in 2017 een unieke 129-daagse wereldcruise. Deze reis vertrekt op 5 januari 2017 vanuit Miami met de bekende Regent Seven Seas Cruises sfeer, stijl en all-inclusieve luxe. Tijdens de wereldcruise bezoeken cruisepassagiers iconische steden, historische plekken en exotische tropische eilanden terwijl ze omringd worden door de ongeëvenaarde persoonlijke service van de rederij.

“De vergroting van onze vloot geeft ons de kans om onze schepen naar nieuwe bestemmingen te leiden en nog mooiere routes te creëren.” aldus Graham Sadler, managing director voor UK en Europa. “Onze wereldcruise aan boord van de Seven Seas Navigator is een fantastische nieuwe toevoeging aan onze cruise collectie. Het wordt een reis die je eenmaal in je leven maakt, een luxe reis waarbij je de wereld in één keer ziet.”

De wereldcruise start met een overnachting voorafgaand aan de cruise, inclusief een gala diner in het historische Biltmore hotel in Miami. De reis gaat vanuit Miami naar het Caribisch gebied en vervolgens vaart het zeer luxe cruiseschip via het Panama kanaal naar een aantal Centraal Amerikaanse kuststeden. Via San Diego en Los Angeles maakt de Navigator de oversteek naar Hawaii, Fiji en Nieuw Zeeland.  Via Australië vaart ze naar Indonesië en bezoekt ze een groot aantal Aziatische bestemmingen zoals Singapore, Thailand en India.

De Seven Seas Navigator cruist daarna door naar het Midden Oosten en bezoekt onder andere de Arabische Emiraten, Jordanië, Israël en Egypte. Via het Suez Kanaal komen de passagiers in de Middellandse Zee, waar een groot aantal mooie bestemmingen worden bezocht; waaronder Griekenland, Italië, Monaco en Gibraltar. Het schip maakt als laatste deel van de reis de transatlantische oversteek terug naar Miami en kunnen passagiers terugkijken op een reis waarbij 31 landen zijn bezocht en meer dan 60 havens waarvan 29 Unesco Werelderfgoed plekken bezocht kunnen worden. Uiteraard met de gratis excursies die bij Regent Seven Seas Cruises altijd inclusief zijn.

Aan boord van de all-suite Seven Seas Navigator is plek voor 490 gasten. Cruisereizigers die de gehele reis boeken, ontvangen drie extra culturele evenementen zoals een Gala Diner in het Café de Paris en casino bezoek in Monaco. Bijzonder zijn de meerdaagse landprogramma’s die extra bijgeboekt kunnen worden in Bali (Angkor Wat), Myanmar (Tempels van Bagan) of in India (Taj Mahal).

Gasten die een suite boeken ontvangen vele extra’s waaronder:

  • Exclusief Pre-Cruise Hotel en Gala avond in hotel Biltmore
  • Gratis exclusieve landevenementen
  • Boordtegoed
  • Onbeperkt gebruik van wasserij service
  • Gebruik van Wifi (zie voorwaarden)
  • Aantal minuten gratis bellen per suite
  • Een aandenken
  • Gratis gebruik van medische faciliteiten

De wereldcruise is onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)