Harmony of the Seas krijgt 10 verdiepingen hoge glijbaan

Foto: Royal Caribbean
Foto: Royal Caribbean

Royal Caribbean heeft meer details bekendgemaakt over de glijbanen die geïntroduceerd worden op haar nieuwe cruiseschip Harmony of the Seas. Het toekomstige grootste cruiseschip ter wereld en derde in de Oasis-klasse zal maar liefst 4 glijbanen bevatten. The Abyss wordt een glijbaan van tien verdiepingen hoog die passagiers van het AquaTheater naar The Boardwalk brengt. Het wordt de grootste glijbaan op zee. Naast The Abyss zullen bij de zwembaden drie glijbanen, genaamd The Perfect Storm, komen die ook meerdere verdiepingen hoog zullen zijn. In de Cyclone, Monsoon en Typhoon heb je op sommige delen een prachtig zicht op het Central Park.

De Harmony of the Seas, die in het voorjaar van 2016 in de vaart komt, is het eerste cruiseschip van Royal Caribbean dat wordt gebouwd met glijbanen. Ook de Liberty of the Seas wordt uitgerust met glijbanen. Dat zal plaatsvinden tijdens haar droogdok.

Cruises zijn onder andere boekbaar bij;

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!