Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

Disney Magic ondergaat wijzigingen tijdens droogdok

Foto: Disney Cruise Line
Foto: Disney Cruise Line

Disney Cruise Lines heeft een tipje van de sluier opgelicht welke wijzigingen zullen worden doorgevoerd op de Disney Magic tijdens haar droogdokperiode van 5 tot en met 18 september 2015 (waarschijnlijk in Cadiz). Het op Frozen gebaseerde Anna & Elsa’s Boutique op dek 10 wordt veranderd in Bibbidi Bobbidi Boutique. Jonge cruisereizigers (3 tot 12 jaar) kunnen, tegen betaling, zich er om laten toveren tot een princes of ridder. Op de avond van het piratenfeest wordt de salon aan de voorkant van het schip omgedoopt tot The Pirates League, waarbij piraten van alle leeftijden een make-over kunnen krijgen. Ook Edge wordt in een nieuw jasje gestoken. Deze ruimte speciaal voor tieners verhuist van dek 2 naar het middendek 9. Het wordt uitgerust met een dansvloer en de laatste videogames. Alleen 11- tot 14 jarigen hebben hier toegang toe. De eerste passagiers die getuige zijn van de veranderingen varen mee op een transatlantische cruise van Spanje naar Miami met vertrek op 19 september 2015. De Disney Magic maakt daarna 5- tot 6-daagse cruises vanuit Miami naar de Bahamas en de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger