Cruisereiziger
Ongeval

‘Vrouw ernstig gewond na val van Costa Fortuna’

Costa Fortuna
Costa Fortuna

Volgens Noorse media is in de haven van het Noorse Flam zondag een vrouw ernstig gewond geraakt na een val van 30 meter hoogte van het cruiseschip Costa Fortuna. Het zou gaan om een 52-jarige Italiaanse vrouw. Nadat ze snel uit het water was gehaald werd ze via een helikopter naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de val is nog niet bekend. De zaak is in onderzoek bij de plaatselijke politie. De Costa Fortuna vertrok een week geleden vanuit Amsterdam voor een 10-daagse Fjorden-cruise. Met een vertraging van ongeveer 6 uur is het schip rond middernacht vertrokken uit Flam naar haar volgende bestemming Stavanger. Woensdag wordt het schip van de Italiaanse rederij weer verwacht bij de Passenger Terminal Amsterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “‘Vrouw ernstig gewond na val van Costa Fortuna’

  • Ik was aan boord daar werd verteld dat de vrouw vanaf het balkon werd geduwd

Reacties zijn gesloten.