‘Vrouw ernstig gewond na val van Costa Fortuna’

Costa Fortuna
Costa Fortuna

Volgens Noorse media is in de haven van het Noorse Flam zondag een vrouw ernstig gewond geraakt na een val van 30 meter hoogte van het cruiseschip Costa Fortuna. Het zou gaan om een 52-jarige Italiaanse vrouw. Nadat ze snel uit het water was gehaald werd ze via een helikopter naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de val is nog niet bekend. De zaak is in onderzoek bij de plaatselijke politie. De Costa Fortuna vertrok een week geleden vanuit Amsterdam voor een 10-daagse Fjorden-cruise. Met een vertraging van ongeveer 6 uur is het schip rond middernacht vertrokken uit Flam naar haar volgende bestemming Stavanger. Woensdag wordt het schip van de Italiaanse rederij weer verwacht bij de Passenger Terminal Amsterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “‘Vrouw ernstig gewond na val van Costa Fortuna’

  • 23 juli 2015 om 20:45
    Permalink

    Ik was aan boord daar werd verteld dat de vrouw vanaf het balkon werd geduwd

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​