Eerste blik op boegschildering Guy Harvey van Norwegian Escape

escapeDeze week zag de artiest Guy Harvey voor het eerst zijn eigen boegschildering van de Norwegian Escape. het schip van Norwegian Cruise Line dat in oktober 2015 in de vaart komt. De schildering van een lengte van meer dan 300 meter, over de hele boeg van voor naar achter, stelt een zee voor vol met zeedieren zoals een gigantische rog, schildpadden, haaien en vele tropische vissen. Harvey heeft in Amerika muurschilderingen gemaakt op het vliegveld van Fort Lauderdale. Dit is zijn tot nu toe grootste schildering ooit.

“Ik ben erg trots op mijn zeedieren schildering dat het grootste is wat een mens kan maken.” aldus Dr. Guy Harvey. “De werkmannen van de Meyer werft hebben een ongelooflijke klus geklaard na weken van hard werken. Ik ben zo onder de indruk van elk detail en ik kan niet wachten om de Norwegian Escape te zien waar ze thuis hoort, op zee.”

De schilders van de Meyer Werf hebben eerst de schildering met een laser op de boeg moeten projecten en vervolgens de lijnen op het schip getekend. Daarna kon echte schilderen beginnen.

De Norwegian Escape start met een aantal minicruises vanuit Hamburg en Southampton. Daarna vaart ze naar Amerika om vanaf 14 november vanuit Miami Caribische cruises te maken.

Cruises zijn onder andere boekbaar vanaf €249 bij:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.