Video: Impressie van Pacific Eden en Pacific Aria

De Pacific Eden en Pacific Aria zijn nu nog bekend onder de namen Ryndam en Statendam. In november 2015 worden ze door Holland America Line overgedragen aan haar zustermaatschappij van Carnival Corporation om cruises te gaan maken in Australië. Hierbij een virtual tour van hoe de schepen omgevormd gaan worden om daarna te gaan varen voor P&O Cruises Australia.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)