Video: Impressie van Pacific Eden en Pacific Aria

De Pacific Eden en Pacific Aria zijn nu nog bekend onder de namen Ryndam en Statendam. In november 2015 worden ze door Holland America Line overgedragen aan haar zustermaatschappij van Carnival Corporation om cruises te gaan maken in Australië. Hierbij een virtual tour van hoe de schepen omgevormd gaan worden om daarna te gaan varen voor P&O Cruises Australia.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.