Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Historische ontmoeting vloot Fred. Olsen Cruise Lines in Bergen

Voor de eerste keer in de historie hebben de vier cruiseschepen uit de vloot van Fred. Olsen Cruise Lines, Balmoral, Braemar, Boudicca en Black Watch, elkaar ontmoet in het Noorse Bergen. Het evenement genaamd ’4Bs in Bergen’, verwijzend naar de eerste letter van de schepen, bracht in totaal 4.000 cruisereizigers samen in de tweede grootste stad van Noorwegen. De 4 cruiseschepen kwamen allen om 8 uur ‘s ochtends aan en vertrokken om 18:00 uur ‘s avonds in formatie. De gehele dag vonden er diverse festiviteiten plaats zoals fanfarebands op de kade, de mogelijkheid voor passagiers om alle cruiseschepen te bezoeken en te genieten van het diverse entertainment aan boord, onderlinge wedstrijden tussen de bemanning en passagiers van de 4 schepen en nieuwe excursies waarbij de gehele vloot te aanschouwen was vanaf Mount Fløyen, vanuit een helikopter en vanaf het water via een boottocht door de haven en naar het eiland Lygra.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger