Cruisereiziger
BenoemingenCruisemaatschappij

Costa Group benoemt Rahul Chakkara tot nieuwe Chief Digital Officer

costa schoorstenenMet ingang van 1 augustus 2015, versterkt Rahul Chakkara het Costa Groep leadership team als nieuwe Chief Digital Officer na de oprichting van de Costa Groep Digital Unit in Hamburg eerder dit jaar. Hij rapporteert rechtstreeks aan Michael Thamm, CEO van de Costa Groep.

“Ik ben erg blij dat we met Rahul een topleider met internationale ervaring in huis hebben gehaald, die met succes de aanhoudende groei van onze onderneming verder zal stimuleren door digital te plaatsen als kloppend hart van klantbetrokkenheid, operations & service en werknemerservaring”, zei Michael Thamm.

Voordat hij bij de Costa Groep kwam, was Rahul Chakkara in dienst bij TalkTalk PLC, een telecom bedrijf in het Verenigd Koninkrijk, waar hij met succes de digitale transformatie in de consumenten divisie leidde. Eerder was hij General Manager Future Media van de BBC, waar hij een leidende rol speelde in de ontwikkeling van de BBC iPlayer en Youview.

De Costa Group Digital Unit werd in het voorjaar van 2015 in Hamburg (Duitsland) opgericht met het doel om de Costa Group merken Costa Cruises, Costa Azië en AIDA Cruises, te ondersteunen door het gebruik van digitale innovatie, producten en technologieën om klantbetrokkenheid en tevredenheid te verbeteren en –bovenal- het verdere verhogen van de veiligheid van onze gasten en de bemanning door de extra digitalisering van milieu-, veiligheid- en beveiligingsprocessen binnen de Costa Groep.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)