Cruisereiziger
RestaurantSpecialiteitenrestaurant

Lancering Kung Fu Panda Noodle Shop aan boord Quantum of the Seas

low_1438261765_07-30-15-Kung-Fu-Panda-Noodle-ShopRoyal Caribbean heeft vrijdag aan boord van de Quantum of the Seas het eerste restaurant gelanceerd rond het thema Kung Fu Panda, gebaseerd op de film van Dreamworks over een panda met de naam Po die ambities heeft om Kung Fu Master te worden. De Kung Fu Panda Noodle Shop serveert dim sum, noodles en traditionele Chinese desserts in een familie-vriendelijke ambiance. De prijzen in het a la carte restaurant variëren van 2 tot 5 dollar per bord. De nieuwe eetgelegenheid maakt zijn opwachting net nadat het cruiseschip is gearriveerd in haar nieuwe thuishaven Shanghai vanwaar het het gehele jaar door 4 tot 9-daagse cruises zal maken met bestemmingen in Japan en Korea. De afgelopen 2 maanden maakte de Quantum of the Seas de oversteek van New York naar de Chinese thuisbasis.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!