Deel cruise Viking Star geannuleerd door motorproblemen

Viking Star @ Viking Cruises
Viking Star @ Viking Cruises

Vanwege motorproblemen ligt het cruiseschip Viking Star al sinds donderdag in de haven van Tallinn (Estland). Volgens Viking Ocean Cruises is het mechanische probleem gerelateerd aan de elektrische transformators in een deel van het aandrijfsysteem. Ingenieurs zijn momenteel aan boord om het probleem te verhelpen. Aangezien de werkzaamheden het gehele weekend zullen plaatsvinden heeft de rederij besloten om het resterende deel van de cruise te annuleren. De passagiers zijn inmiddels geïnformeerd. Zij kunnen kiezen om vanuit Tallinn op kosten van Viking Ocean Cruises terug te vliegen naar huis danwel tot dinsdag aan boord te blijven waarna ze naar Bergen (Noorwegen) worden gevlogen. Daar krijgen ze een hotel aangeboden tot de ontschepingsdatum volgende week zaterdag. Alle passagiers krijgen daarnaast een passende vergoeding aangeboden. Viking Star was bezig aan een 15-daagse cruise van Stockholm naar Bergen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​