Video: Samenvoeging twee grote delen Seven Seas Explorer

Over minder dan een jaar, op 20 juli 2016, komt het ‘meest luxueuze schip ooit’ de Seven Seas Explorer van Regent Seven Seas Cruises in de vaart. Op de scheepswerf van Fincantieri in Genua vordert de bouw gestaag. Na de kiellegging in januari vond recent een volgende mijlpaal plaats in de constructie van het schip dat plaats biedt aan 750 passagiers. De eerste twee grote delen van de romp van de Seven Seas Explorer werden samengevoegd. Daarvoor werd het droogdok gevuld met water. Zie onderstaande video voor beelden van de samenvoeging.

Later deze maand zal Cruisereiziger.nl in Genua met eigen ogen de voortgang van de bouw van dit bijzondere schip aanschouwen. Houd de website in de gaten voor een exclusief verslag.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​