Video: Samenvoeging twee grote delen Seven Seas Explorer

Over minder dan een jaar, op 20 juli 2016, komt het ‘meest luxueuze schip ooit’ de Seven Seas Explorer van Regent Seven Seas Cruises in de vaart. Op de scheepswerf van Fincantieri in Genua vordert de bouw gestaag. Na de kiellegging in januari vond recent een volgende mijlpaal plaats in de constructie van het schip dat plaats biedt aan 750 passagiers. De eerste twee grote delen van de romp van de Seven Seas Explorer werden samengevoegd. Daarvoor werd het droogdok gevuld met water. Zie onderstaande video voor beelden van de samenvoeging.

Later deze maand zal Cruisereiziger.nl in Genua met eigen ogen de voortgang van de bouw van dit bijzondere schip aanschouwen. Houd de website in de gaten voor een exclusief verslag.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.