Cruisereiziger
Kinderen

Disney Cruise Line neemt afscheid van Mickey Mail

9393643581_e670256a3a_zDisney Cruise Line neemt volgens de Disney Cruise Line Blog deze maand afscheid van Mickey Mail. Via deze populaire niet-officiële service konden cruisepassagiers items afleveren bij Guest Services om door bepaalde Disney-figuren o.a. Mickey Mouse te laten tekenen tijdens de cruise. Tegen het einde van de cruise werden de getekende exemplaren weer terugbezorgd bij je hut.

Een reden voor het afschaffen van deze dienst na 7 augustus is niet bekendgemaakt. Mogelijk werd de vraag te groot. Disney Cruise Line heeft besloten de ‘meet-and-greets’ met Disney-figuren aan boord uit te breiden. Tijdens deze sessies kunnen er niet alleen foto’s worden gemaakt, maar ook handtekeningen worden verkregen van de figuren.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger