Uitdokken Norwegian Escape op zaterdag 15 augustus

norwegian escapeHet nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Escape, zal volgens de huidige planning op zaterdag 15 augustus worden uitgedokt uit het bouwdokhal van de Meyer Werft in Papenburg. Volgens de website van de Duitse scheepsbouwer gebeurt dit ’s ochtends tussen 08:00 en 09:00 uur. De Eemstocht van het schip uit de Norwegian Breakaway Plus klasse zal naar verwachting medio september plaatsvinden.

De Norwegian Escape (163.000 brutoton, 4.200 passagiers) zal in oktober in de vaart komen. Het krijgt de stad Miami als thuishaven. Grootste verschil met de (kleinere) Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway wordt een vergroting van The Haven en het aantal 1-persoonshutten. De solocabines, de hutten voor 1 persoon, zullen vermeerderd worden. Van 59 op de Getaway naar 82 op de Escape.

Het cruiseschip vaart vanaf 14 november 2015 zevendaagse Oost Caribische cruises vanuit Miami naar  Tortola (Britse Maagdeneilanden), St. Thomas (Amerikaanse Maagdeneilanden) en Nassau (Bahama’s). Daarvoor doet het een aantal korte cruises vanuit Hamburg.

Klik hier voor meer informatie over of cruises op de Norwegian Escape.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Uitdokken Norwegian Escape op zaterdag 15 augustus

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.