Cruisereiziger
Bestemmingen

Norwegian Cruise Line keert terug naar Azië en Australie

Norwegian Star
Norwegian Star

Norwegian Cruise Line heeft maandag haar cruiseprogramma voor de herfst en winter van 2016/2017 bekendgemaakt. Nieuw voor de Amerikaanse rederij zijn de cruises naar Azie door de Norwegian Star met routes met vertrek uit Istanbul, Dubai, Singapore, Hong Kong, Sydney en Auckland. Het is de eerste keer in 13 jaar dat het actief zal zijn in zowel de regio’s Azie als Australie. Bij de herpositionering wordt tevens de Perzische Golf en India aangedaan, een primeur voor de maatschappij. Norwegian Cruise Line voegt zich bij de vele andere rederijen die een voet aan de grond probeert te krijgen in Azie. In de zomer van 2016 vaart de Norwegian Star nog wel gewoon op de Oostzee.

De Norwegian Epic zal ook volgend jaar zomer in Europa haar cruises gaan maken. Daarna keert het terug naar de Verenigde Staten met Port Canaveral als thuisbasis voor cruises naar de Caribbean en de Bahamas. De Norwegian Spirit keert op haar beurt terug naar Europa om het gehele jaar door in de Middellandse Zee te varen vanuit Barcelona, Istanbul en Venetie. In het programma valt verder op dat de Norwegian Jade in de wintermaanden actief zal zijn vanuit Tampa naar de Caribbean en de Norwegian Jewel 4 cruises gaat maken door het Panama Kanaal vanuit Los Angeles en Miami. De nieuwe routes van Norwegian Cruise Line zullen later deze maand in de verkoop gaan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “Norwegian Cruise Line keert terug naar Azië en Australie

  • Prachtig dat jullie Azië terug bezoeken. Wanneer kan deze brochure besteld worden?

Reacties zijn gesloten.