Cruisereiziger
BouwMaidentripNieuwe cruiseschepen

Oplevering AIDAprima weer vertraagd met half jaar

AIDAprimaAIDA Cruises maakt vandaag bekend dat de AIDAprima later dan gepland wordt opgeleverd door Mitsubishi Heavy Industries in Japan. De lange 50-daagse inauguratiecruise die vanaf Japan zou vertrekken van Yokohama naar Dubai, alle Dubai cruises in winterseizoen 2015/2016 en de reis van Dubai naar Hamburg, vervallen allemaal.

Michael Ungerer, directeur van AIDA cruises, vertelt: “We betreuren het zeer dat we onze gasten hun geboekte cruises niet kunnen aanbieden. Alle betrokken gasten worden uiteraard geinformeerd over een alternatieve cruise en hun compensatie. We zijn ervan overtuigd dat de AIDAprima een eerste klas schip zal worden met veel product innovaties,  die haar gasten zal verbluffen.”

De AIDAprima wordt in ieder geval in april 2016 gedoopt in Hamburg waarna het schip aan een serie gaat beginnen van 1 weekse cruises naar onder andere Rotterdam. Verdere informatie over de (nieuwe) inaugurele cruise van Japan naar Hamburg wordt later bekend gemaakt.

De AIDAprima zou oorspronkelijk worden opgeleverd in maart 2015. Daarna verschoof de opleveringsdatum naar 1 oktober 2015.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Oplevering AIDAprima weer vertraagd met half jaar

  • Helaas…. niet op 20-11 naar de AIDAprima in Dubai, nu wachten tot ze hier is.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger