Seabourn onthult de Grand Salon voor Seabourn Encore

GrandSalon_150803-compressorSeabourn heeft de eerste beelden onthuld van een van de meest onderscheidende nieuwe ruimtes, de Grand Salon, aan boord van het ultra luxe cruiseschip Seabourn Encore die in december 2016 bij de vloot komt. Ontwerper Adam D. Tihay ontwierp de Grand Salon als hoofd theater waar alle aan boord shows te zien zullen zijn. Op dek 6 is de Salon gelegen met een design dat zowel elegant als uitnodigend is. De lounge heeft pluche, draaibare stoelen die in een cabaret style rondom het podium zijn gepositioneerd om dichtbij de artiesten te zitten. In het theater zijn shows te zien, presenteren lokale groepen zich aan boord en komen boeiende gastsprekers in de lezingenserie Seabourn Conversations.

“Een van Seabourns kenmerken is het uitdagende en verrijkende entertainment. De Grand Salon is de beste plek om ons diverse entertainment aan boord te aanschouwen”, aldus John Delaney, Seabourn’s senior vice president marketing en sales.

Seabourn Encore is het vierde nieuwbouw schip in de vloot  en wordt verwacht in december 2016. De cruisemaatschappij heeft speciaal voor Seabourn Encore een nieuwe microsite ontwikkeld: http://encore.seabourn.com. Alle details, het allerlaatste nieuws, beeldmateriaal en zelfs een aftelklok ‘Sunsets until launch’ zijn er te vinden. Zo krijgen gasten een kijkje achter de schermen van het schitterende nieuwe luxeschip van Seabourn.

Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)