Princess Cruises brengt The Voice naar zee

Princess Cruises brengt het wereldwijd bekende tv-programma The Voice naar haar schepen. Met de naam The Voice of the Ocean zijn er tijdens een cruise audities, zangcoach workshops, de bekende draaistoelen en een live-optreden waarin de winnaar wordt aangewezen door de cruisepassagiers. Deze laatste show wordt gepresenteerd door de Cruise Director tijdens de laatste avond van de cruise. De zangers hebben dan al meegedaan in verschillende karaoke auditierondes op het schip en hebben samen met de Princess Band hard geoefend voor de live-show. Zangcoaches van het schip, een Princess musical medewerker/zanger, begeleiden de kandidaten.

“Het maakt niet uit of gasten actief meedoen op het podium of gasten in het publiek zitten, we weten dat The Voice of the Ocean een groot succes zal worden,” zegt Adrian Fischer, Vice president Entertainment.

De wedstrijden worden vanaf oktober 2015 op de Regal Princess, daarna op de Royal Princess en Caribbean Princess in november uitgerold. Op acht andere Princess schepen wordt The Voice of the Ocean geïntroduceerd tussen januari en mei 2016.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

Eén gedachte over “Princess Cruises brengt The Voice naar zee

  • 5 augustus 2015 om 18:28
    Permalink

    AIDA heeft dit al z’n 2 jaar op hun schepen. Nu is dit concept dus door geschoven binnen het grote concern naar een andere rederij.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.