Cruisereiziger
ShowsThemacruise

Holland America Line stopt met Dancing with the Stars: At Sea

Dancing_with_the_Stars__At_Sea_31Holland America Line heeft voor het laatste seizoen de populaire danswedstrijd Dancing with the Stars: At Sea een aantal beroemde dansers aan boord gehaald. Op de cruises van 3 januari 2016 van de Nieuw Amsterdam zijn de laatste plekken te bemachtigen voor de finale van de danscompetitie die op 10 januari 2016 op hetzelfde schip wordt gehouden. Vier bekende Amerikaanse dansers helpen de gasten tijdens deze cruises, te weten een aantal professionele dansers van de Amerikaanse serie; Tony Dovolani en Kym Johnson. Daarnaast komen modekenner Carson Kressley en actrice Florence Henderson aan boord. Zij deden ook mee aan de Amerikaanse serie Dancing with the Stars.

Op het MS Nieuw Amsterdam worden tijdens de achtdaagse Caribische cruise exclusieve evenementen georganiseerd, zoals dansles van de professionele dansers van het schip, een modeshow met de glitterkostuums van de Amerikaanse tv-serie en uiteraard de mogelijkheid om de sterren te ontmoeten.

“We zijn erg blij dat we  Tony, Kym, Carson en Florence aan boord gaan hebben op deze twee speciale thema cruises,”zegt Orlando Ashford, president van Holland America Line. “De kampioens-cruise op de afvaart van 10 januari is een spannende finale na een jaar vol met voorrondes.”

“De afgelopen vijf jaar hebben we met Dancing with the Stars en Holland America Line een prachtige samenwerking gehad.” aldus Ashford. “De themacruises werden door vele gasten omarmd met passie. We zijn Dancing with the Stars en BBC Worldwide dankbaar voor de afgelopen tijd.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger