Oceania Cruises breidt uit met Culinary Creations Land Tours in 2016

Sirena 2Oceania Cruises breidt in 2016 uit met een aantal culinaire land arrangementen die vóór, tijdens, of na de cruise gemaakt kunnen worden. Vanaf lente 2016 worden de Culinary Creations Land Tours aangeboden in Rome, Barcelona, Provence (Monte Carlo), Toscane (Rome/Civitavecchia), Griekenland (Athene), Londen en Argentinië (Buenos Aires) tijdens geselecteerde cruises met de Nautica, Marina, Riviera en de nieuwste aanwinst in 2016, de Sirena. De Exclusieve landtours zijn speciaal samengesteld voor gasten met interesse in de culinaire specialiteiten van elke bestemming. Tijdens de tour worden lokale markten bezocht, kookscholen, restaurants en bezienswaardigheden. De arrangementen zijn boekbaar als drie- of vierdaagse tours.

Een aantal hoogtepunten van de Culinary Creation Tours zijn:

  • Provence (Monte Carlo)

Gasten ontdekken de culinaire schatten van de Provence als ze de provincie in gaan voor een vierdaags verblijf in het Château de Berne. Elke gast bereidt een traditionele Provençaalse lunch op het kasteel met verse, lokale ingrediënten uit onder andere de moestuin van de chef. Een wijnproeverij, historische dorpjes en een excursie naar een olijfolie boerderij vormen het programma van dit landarrangement.

  • Toosten in Toscane (Rome/Civitavecchia)

Tijdens een vierdaags verblijf in Toscane, maken de gasten een authentiek Toscaans gerecht tijdens een workshop in Villa Pandolfini, een historisch gebouw uit 1200. Tijdens een excursie naar Florence, bezoeken de gasten in een halve dag de beroemde David van Michelangelo en de Ponte Vecchio.  Op eigen gelegenheid wordt Pisa bezocht.

  • Griekenland (Athene)

Een driedaags verblijf in Athene staat garant voor historie, cultuur en gastronomie. Een bezoek aan een lokale Griekse markt is inbegrepen. Daarna worden traditionele Griekse gerechten bereid, samen met een Griekse kok en wordt er uiteraard wijn en ouzo geproefd. Op eigen gelegenheid ga je naar de Acropolis en het bijbehorende museum. Een speciale lunch met bijbehorende wijnen wordt geserveerd bij Michelinsterren chef Varoulko.

  • Brigade of London

Historische markten, kook winkels, een traditionele Britse lunch en een kook workshop zijn onderdeel van het vierdaagse verblijf in Londen. Op de Borough Market proeven de gasten kaas, fruit, Britse Pie, bier en andere lokale producten. Daarna volgt een master class op de Brigade Kook school, waar een driegangen lunch wordt bereid. Tot slot wordt in de wijk St. James, wijn geproefd in een van de gespecialiseerde winkels.

OLife Voordelen

Met de OLife voordelen ontvangen gasten een aantal mooie extra’s voor veel cruises in 2016. Cruisereizigers die een balkonhut of een hogere categorie boeken, krijgen gratis een drankpakket (House Beverage pakket), onbeperkt internet en fooien. De OLife vroegboek voordelen zijn geldig voor alle lente, zomer en herfst reizen in 2016 voor Europa, Alaska en Canada/New Engeland. Aankomende cruisepassagiers moeten hun cruise met een balkonhut (of categorie hoger) wél boeken voor 30 september 2015.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.