Vertraging cruise Viking Star door technische problemen

Viking Star
Viking Star

Viking Ocean Cruises heeft besloten om de eerstvolgende cruise van de Viking Star, op 8 augustus, twee dagen later te beginnen. De Viking Star ligt momenteel met technische problemen in Tallinn. Passagiers die op 8 augustus zouden starten aan hun cruise zijn in Bergen in hotels ondergebracht. Zij verblijven op 8 en 9 augustus in de Noorse stad, waar ze gratis een city tour krijgen, een fjorden tour en een vlucht naar Kopenhagen waar ze kunnen inschepen op 10 augustus. De cruise is wel enigszins aangepast. Zo missen de cruisepassagiers het bezoek aan Southampton op 11 augustus.  De route gaat verder naar Cherbourg, La Coruna, Porto, Lissabon, Cadiz, Malaga en tenslotte Barcelona.

Passagiers krijgen in ieder geval 50% terug van hun cruisesom en ze krijgen een tegoed voor een volgende cruise ter waarde van 50% van diezelfde cruisesom.

Op 2 augustus besloot Viking vanwege het mechanische probleem, de vorige cruise af te breken. Passagiers kregen als aanbod een verblijf in Bergen aangeboden of aan boord te blijven. Viking Star was bezig aan een 15-daagse cruise van Stockholm naar Bergen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.