Cruisereiziger
Uncategorized

AIDAbella toont steun Olympische Spelen 2024 in Hamburg

AIDA Cruises heeft zich achter de plannen geschaard van de stad Hamburg om zich kandidaat te stellen voor de organisatie van de Olympische Spelen in 2024. Afgelopen zaterdag liet de Duitse cruisemaatschappij haar betrokkenheid door op het cruiseschip AIDAbella bij het verlaten van de nieuwe Steinwerder cruise terminal in Hamburg een grote banner (80x 5 meter) uit te rollen met de tekst ‘AIDA is Feuer und Flamme fur Hamburg’ (AIDA staat in vuur en vlam voor Hamburg). De slogan wordt door de Duitse stad gebruikt in de officiële campagne voor de Olympische Spelen.

De meer dan 2.000 passagiers aan boord deden mee aan de actie door op het dek met vlaggen te zwaaien naar het publiek aan de kade. In november zal een referendum bepalen of Hamburg daadwerkelijk een gooi zal doen naar de organisatie. AIDA Cruises is sowieso al zeer betrokken bij thuishaven Hamburg en de Olympische Spelen. Het sponsort Team Hamburg 2016, een groep van atleten uit Hamburg die volgend jaar deelnemen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Cruises van AIDAbella zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!