Nieuw waterpark voor kinderen op Harmony of the Seas

Harmony of the SeasRoyal Caribbean International heeft maandag bekendgemaakt dat op het toekomstig grootste cruiseschip ter wereld, de Harmony of the Seas, een interactief waterpark voor kinderen met de naam Splashaway Bay komt. Splashaway Bay wordt een levendig waterlandschap voor kinderen en peuters met waterkanonnen in de vorm van zeemonsters, kronkelende glijbanen, een gigantische emmer waar water uit komt en een jungle-gym met meerdere lagen.

Splashaway Bay is een aanvulling op The Ultimate Abyss, de langste glijbaan op zee (10 dekken hoog) en The Perfect Storm, een drietal glijbanen. The Ultimate Abyss begint in de Pool and Sports Zone aan de achterkant van het schip tot aan de buurt Boardwalk beneden. Vijf dekken boven Central Park in het middengedeelte komen de spiraalvormige glijbanen Cyclone, Typhoon en Supercell bij elkaar als The Perfect Storm. De Supercell eindigt vlak voor de definitieve plons in het water met een ronde door een champagne bowl.

Harmony of the Seas zal net als de andere schepen uit de Oasis-klasse 7 verschillende buurten (Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, Pool and Sports Zone, Vitality at Sea Spa, Entertainment Place en Youth Zone) bevatten en diverse technologische hoogstandjes zoals de Bionic Bar, virtuele Balkons, de Royal WOWBands met RFID technologie en VOOM, het snelste internet op zee. Het krijgt tevens de meeste eetgelegenheden op zee met o.a. de specialiteitenrestaurants Izumi, Sabor en Wonderland.

Harmony of the Seas (227.000 brutoton) zal bestaan uit 16 dekken die plek bieden aan 5.497 gasten op basis van een dubbele bezetting in 2.747 hutten. Het schip zal in mei 2016 haar debuut maken tijdens haar inaugurele zomerseizoen in het westelijk gedeelte van de Middellandse Zee. Het zal daar 8-daagse cruises gaan maken. In november 2016 zal de Harmony of the Seas arriveren in haar thuishaven Port Everglades in Ft. Lauderdale. Het gaat daar 8-daagse cruises naar de Oost- en West Caribbean varen.

Boek nu een cruise op dit schip bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!