Eemstocht Norwegian Escape op woensdag 16 september 2015

norwgegian escape

Update: De Eemstocht is verschoven naar vrijdag 18 september 2015. Voor meer info klik hier.

Na het succesvolle uitdokken van de Norwegian Escape afgelopen zaterdag 15 augustus, heeft Norwegian Cruise Line bekendgemaakt dat op woensdag 16 september 2015 de Eemstocht van het gloednieuwe cruiseschip zal gaan plaats vinden. Onder voorbehoud van weersomstandigheden start de Eemstocht traditiegetrouw uit Papenburg en gaat over de rivier de Eems naar de Noordzee. De Norwegian Escape zal zoals gewoonlijk is bij de Eemstochten, achterstevoren over de Eems varen. Na Emden wordt vervolgens koers gezet naar Eemshaven. Na diverse testen op de Noordzee is Bremerhaven hoogstwaarschijnlijk het eindstation.

De oplevering vindt plaats op 22 oktober 2015. Daarna vaart het schip naar Hamburg waar een kleine serie minicruises wordt gedaan. Vanaf 14 november 2015 cruist het schip het hele jaar vanuit Miami op achtdaagse cruises.

Cruises op de Norwegian Escape zijn vanaf  €249 onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)