Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Hulp gezocht voor (afstudeer) enquêtes over cruisen!

HAL-atrium receptionBij Cruisereiziger ontvingen we twee verzoeken van studenten Patty en Justine. Beide zijn op zoek naar cruiseliefhebbers die een aantal vragen voor hen willen invullen:

Justine is op zoek naar cruisereizigers die met de Holland America Line hebben meegevaren:

“Momenteel doe ik een onderzoek naar de communicatie / assistentie in uw taal aan boord van cruise schepen. Hierbij wordt Holland America Line vergeleken met andere cruise rederijen. Mijn vraag is als volgt: “In hoeverre kan Holland America Line de communicatie / taal assistentie aan boord verbeteren ten opzichte van de assistentie die andere rederijen verlenen?”

Klik hier om deel te nemen: Enquete

Patty doet onderzoek onder 18 tot en met 35 jarigen:

“Het doel is inzicht te krijgen in hun wensen en behoeften op het gebied van vakanties en dan met name cruisevakanties. Graag zou ik u vragen de enquête in te vullen wanneer u binnen de bovengenoemde leeftijdscategorie valt. Het invullen kost slechts 5-10 minuten van uw tijd en u zou mij er enorm mee helpen. De enquête bestaat uit 26 vragen.”

Klik her om deel te nemen: Enquete

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger