Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Cruiseschip Corinthian bezoekt woensdag Harlingen

corinthianHarlingen ontvangt woensdag 9 september 2015 het tweede cruiseschip van het jaar. Na expeditieschip National Geographic Explorer op 1 mei, komt luxe expeditieschip Corinthian van de Grand Circle Line aan in het Dok van Harlingen. Het schip heeft plek voor 98 gasten en vaart vanuit Hamburg naar Harlingen. Daarna bezoekt het schip de stad Amsterdam op 10 september (Javakade) en Rotterdam op 11 september 2015.

Het MS Corinthian komt aan rond 08:00 uur en vertrekt om 21:00 uur.

Ook volgend jaar komt het kleine luxe schip naar Harlingen wanneer het MS Corinthian dezelfde reis gaat maken vanuit Kopenhagen. De aankomstdatum wordt dan 15 oktober 2016.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger