Cruisereiziger
Bestemmingen

Video: Vertrek MS Ryndam uit Rotterdam

Na jarenlange trouwe dienst bij Holland America Line, heeft het ms Ryndam gisteren waardig afscheid genomen van haar thuishaven Rotterdam. Op de klanken van het toepasselijke nummer “Time to say goodbye” werd het schip voor de laatste keer uitgezwaaid en bracht een watersaluut een laatste groet. Voor bemanning en gasten was het gisteren dan ook een emotioneel afscheid in de haven van Rotterdam. Voor de gelegenheid was het schip versierd met een 12 meter lange banner met daarop de tekst “Ms Ryndam Time to say Goodbye”. Op de klanken van het gelijknamige nummer werden de trossen voor de laatste keer losgegooid en klonk de scheepshoorn ter afscheid. 

Met dank aan een grote cruisefan voor de videos!

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)