Cruisereiziger
Expeditiecruisen

Silversea voegt Silver Cloud toe aan expeditievloot

Silver Cloud
Silver Cloud

Silversea Cruises heeft bekendgemaakt dat het haar cruiseschip Silver Cloud in november 2017 toevoegt aan haar luxe expeditievloot. Het wil daarmee tegemoetkomen aan de grote vraag naar avontuurlijke tochten. Tijdens een uitgebreide renovatie, die in augustus 2017 moet gaan starten, zal het worden getransformeerd in een schip die geschikt is om Arctische en Antarctische routes te varen. Tijdens deze cruises zal de capaciteit worden teruggebracht van 260 naar 200 gasten. Volgens de rederij zal het schip gaan beschikken over de hoogste verhouding ruimte-gast en bemanning-gast in dit segment. Uniek zijn tevens de 5 dinermogelijkheden: The Dining Room, Releas & Chateaux restaurant, La Terrazza, The Grill en dineren in de hut. Aan boord zullen ook 18 zodiacs zijn om natuurgebieden van dichtbij te ontdekken. De Silver Cloud wordt het vierde schip in de expeditievloot naast de Silver Explorer, Silver Discoverer en Silver Galapagos.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger