Royal Caribbean experimenteert met zelfbedieningstap

freedom-of-the-seas
Freedom of the Seas

Passagiers op het cruiseschip Freedom of the Seas hebben de mogelijkheid om zelf hun eigen biertje te tappen. De zelfbedieningstappen zijn een experiment van Royal Caribbean. Het eerste schip in de Freedom-klasse heeft de primeur. Gasten die vooraf een Ultimate, Premium of Select drankpakket hebben aangeschaft kunnen de taps bedienen door zich te identificeren met een speciaal afgegeven RFID kaart. Aan de tap is Stella Artois bier verkrijgbaar. De taps zijn te vinden bij het zwembad en in het Windjammer buffet. De rederij heeft nog geen plannen om het experiment ook op haar andere schepen te houden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.