Royal Caribbean experimenteert met zelfbedieningstap

freedom-of-the-seas
Freedom of the Seas

Passagiers op het cruiseschip Freedom of the Seas hebben de mogelijkheid om zelf hun eigen biertje te tappen. De zelfbedieningstappen zijn een experiment van Royal Caribbean. Het eerste schip in de Freedom-klasse heeft de primeur. Gasten die vooraf een Ultimate, Premium of Select drankpakket hebben aangeschaft kunnen de taps bedienen door zich te identificeren met een speciaal afgegeven RFID kaart. Aan de tap is Stella Artois bier verkrijgbaar. De taps zijn te vinden bij het zwembad en in het Windjammer buffet. De rederij heeft nog geen plannen om het experiment ook op haar andere schepen te houden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.