Cruisereiziger
Spaarsysteem

Costa Cruises vernieuwt loyaliteitsprogramma CostaClub

Costa_Cruises_LogoCosta Cruises heeft laten weten dat haar loyaliteitsprogramma, de CostaClub, volgend jaar volledig wordt vernieuwd. Het programma, dat reeds 15 jaar bestaat, krijgt twee nieuwe niveau’s, de Pearl Diamond Club en de Amber Club. Eerstgenoemd niveau is het hoogste niveau en het meest exclusief met bijzondere voordelen zoals het thuis ophalen en brengen van de bagage, onmiddellijke inscheping, super upgrades, speciaal toegewezen personeel, gratis toegang tot de Club Restaurant gedurende de gehele cruise, gepersonaliseerde mini-bar, theaterreserveringen voor de eerste rij en speciale excursies met een beperkt aantal deelnemers. De nieuwe Amber Club is speciaal voor gasten die niet nog niet eerder met Costa Cruises hebben gevaren. In totaal heeft Costa Cruises nu 6 niveau’s, Amber, Aquamarine, Coral, Pearl, Pearl Gold en Pearl Diamond, elk met hun eigen exclusieve en gepersonaliseerde voordelen en privileges.

De punten voor elk niveau worden berekend op basis van de cruises van de laatste drie jaar. De basispunten die je voor elke cruise ontvangt wordt gebaseerd op het type hut die je hebt gekozen, waardoor jouw niveau veel sneller toeneemt. Ook voor kosten die aan boord worden gemaakt worden punten verzameld. Voor alle details over het nieuwe programma kan je terecht op de nieuwe website van de CostaClub, www.costaclub.it.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Costa Cruises vernieuwt loyaliteitsprogramma CostaClub

  • Ik ga al sedert 5 jaar met Costa cruises en heb vele punten verzameld in de Costa club, ongeveer 8 cruises in deze tijd en nu wil ik inloggen in het nieuwe programma en wat blijkt, dit is enkel toegankelijk voor Italianen ?? Kan U mij een duidelijk antwoord geven !

    • Inderdaad, alleen nog in de Italiaanse taal. We houden het in de gaten en melden zodra het in andere talen beschikbaar is!

Reacties zijn gesloten.