Cruisereiziger
Uncategorized

Zevende editie cruisebeurs in Passenger Terminal Amsterdam

Cruise Event 2015Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober vindt het grootste Cruise Event plaats in de Passenger Terminal Amsterdam. Naast informatie over honderden cruisebestemmingen wereldwijd, kunnen bezoekers ook direct een reis boeken bij rederijen en touroperators. Nieuw dit jaar is de ‘Cruise News Lounge’ waar de nieuwste schepen in de spotlights worden gezet. Daarnaast staan er presentaties en films op het programma.

Het Cruise Event is de plek om ideeën op te doen, zowel voor ervaren cruisepassagiers als -reizigers in spé. Wie twijfelt over een cruise- of zeilvakantie gaat in gesprek met de rederijen en kiest uit bestemmingen wereldwijd. Van een luxe cruise door de Caribbean tot een zeiltocht met vrienden langs de Turkse kust of stedenbezoeken met het gezin in Europa. Vrijwel alle rederijen, ook met afvaarten vanuit Nederland, zijn vertegenwoordigd. Voor iedere bezoeker staat er een goodiebag en glaasje bubbels klaar.

Cruise News Lounge
Een speciaal podium is gereserveerd voor de nieuwste schepen, welke in 2016 te water gaan. In de speciale ‘Cruise News Lounge’ vertellen verschillende vertegenwoordigers van de rederijen over de noviteiten van deze schepen en kunnen bezoekers direct vragen stellen. Cruisereiziger maakt dit mede mogelijk.

In het cruisetheater kunnen bezoekers presentaties en films van rederijen bijwonen met informatie over cruisetrends, uitleg over wat een cruisevakantie precies inhoudt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden allemaal kunnen worden bezocht.

Wie zich online voorregistreert, ontvangt 50% korting en betaalt aan de kassa slechts € 5,00 per persoon in plaats van € 10,-. Kinderen tot 17 jaar kunnen gratis naar binnen.

Holland America Line Cruise Tour
Gasten kunnen deelnemen aan de Holland America Line Cruise Tour, waarbij zij alles ontdekken over cruisen aan boord bij deze rederij met een Nederlands tintje. Wie alles te weten wil komen over het allernieuwste schip, ms Koningsdam, welke op dit moment wordt gebouwd in Italië, moet de Holland America Line Cruise Tour zeker niet missen.

Port of the Year
Amsterdam heeft zich als cruisebestemming op de kaart gezet. Passenger Terminal Amsterdam heeft de titel ‘Port of the Year’ gewonnen bij de Seatrade Cruise Awards 2015. Deze prestigieuze award werd voor de 9e keer uitgereikt. Amsterdam stond op de shortlist samen met de havens Leixoes (Portugal) en San Francisco (Verenigde Staten).

Meer informatie over het Cruise Event, de presentaties en voorregistratie is te vinden op: www.cruise-event.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger