Cruisereiziger
Fooien

Holland America Line verhoogt fooien per 1 december 2015

Eurodam turndownserviceHolland America Line verhoogt per 1 december 2015 de dagelijkse fooien per persoon per dag. Cruisepassagiers in een binnenhut, buitenhut of balkonhut betalen voortaan $12,50 per persoon per dag. Dit bedrag is tot en met 30 november nog $11,50 en betekent een verhoging van 1$.  Suitegasten gaan vanaf 1 december 2015 $13,50 per persoon per dag betalen, dit was voorheen $12,00 per persoon per dag. De laatste verhoging van de fooien heeft bij Holland America Line plaatsgevonden in december 2011. Veel andere rederijen hebben in de tussentijd hun fooien verhoogd.  Wil je meer weten over het aanpassen van de fooien of hoeveel fooien andere cruisemaatschappijen berekenen? Lees dan de blog over Tips & Fooien

Met dank aan cruisefan Jeroen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)