Zanger Pitbull doopvader van Norwegian Escape

Pitbull
Pitbull

In tegenstelling tot de traditie zal het nieuwe cruiseschip Norwegian Escape niet een doopmoeder maar een doopvader krijgen. Dat heeft cruiserederij Norwegian Cruise Line woensdag bekendgemaakt. Zanger Armando Christian Perez, beter bekend onder de naam Pitbull, zal op maandag 9 november de doop verrichten van de Norwegian Escape tijdens een feestelijke ceremonie in de haven van Miami. Hij zal er tevens optreden. De Norwegian Escape is het grootste schip ooit dat het hele jaar door haar thuishaven krijgt in Miami.

‘Pitbull is een uitstekende partner en goede vriend van Norwegian Cruise Line. Als inwoner van Miami staat hij voor alles waar onze schepen voor staan en draagt hij dat ook uit, energie, enthousiasme en een lokale touch. We zijn zeer blij dat we onze relatie verder voortbouwen en dat hij doopvader wilt worden’, aldus Andy Stuart, president van NCL. Pitbull trad begin 2014 al op tijdens de doopceremonie van de Norwegian Getaway. Daar werd ook zijn merk wodka Voli geintroduceerd. Deze is op alle schepen van NCL verkrijgbaar.

Op 22 oktober zal het schip overhandigd worden van de Meyer Werft aan Norwegian Cruise Line.

Cruises (vanaf €149) op de Norwegian Escape zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!