Cruisereiziger
Verkoop/koop

P&O Cruises Australia breidt verder uit met Dawn Princess

Dawn Princess
Dawn Princess

Carnival Australia heeft bekendgemaakt dat het cruiseschip Dawn Princess per mei 2017 over zal gaan van Princess Cruises naar P&O Cruises Australia. De Dawn Princess is 77.000 brutoton en heeft een capaciteit van 2.000 passagiers. Het wordt het zesde en grootste cruiseschip dat onder de vlag van P&O Cruises Australia gaat varen. Over ongeveer een maand krijgt het het vierde en vijfde schip, de Statendam en de Ryndam van Holland America Line, in haar vloot. Zij gaan varen onder de namen Pacific Aria en Pacific Eden.

Voordat de Dawn Princess voor P&O Cruises Australia gaat varen zal het schip, dat al in ‘Down Under’ actief was, een uitgebreide renovatie ondergaan. Princess Cruises zal in 2017 met drie cruiseschepen in Australië blijven varen. De Golden Princess gaat de Dawn Princess vervangen en voegt zich bij de Sea Princess en Sun Princess.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!