Celebrity Infinity en Celebrity Summit naar droogdok voor grote upgrades

celebrity infinityPremium cruisemaatschappij Celebrity Cruises investeert verder in de modernisering van haar vloot. Cruiseschepen Celebrity Infinity en Celebrity Summit (beide 2001 opgeleverd) worden voorzien van een upgrade inclusief vele vernieuwingen. De Celebrity Infinity bijt de spits af wanneer ze deze maand wordt voorzien van een nieuw dakterras met een groot filmscherm. Bovendien vernieuwt de rederij de Suite Class en introduceert Celebrity het specialiteitenrestaurant Tuscan Grille aan boord. De Celebrity Summit ontvangt in maart 2016 dezelfde vernieuwingen.

Het multifunctionele dakterras nodigt uit om in een moderne omlijsting, gezellige zitjes in soort een tuinontwerp, te genieten van de buitenlucht. ’s Nachts wordt de locatie een buitenbioscoop. Op het dakterras wordt een speciale menukaart geserveerd (met toeslag). Op 5 december 2015 opent het dakterras op dek 12 van de Celebrity Infinity.

De 16 miljoen dollar kostende renovatie omvat ook de vernieuwing van de Suite Class, waarbij alle penthouses en royal suites nieuwe tapijten, gordijnen en bedlinnen  ontvangen. De badkamers in deze suites worden voorzien van marmer en zitgelegenheid.

Specialiteitenrestaurant Tuscan Grille wordt op de Celebrity Infinity gebouwd op de plek van het huidige specialiteitenrestaurant S.S. United States. Op de Summit wijkt restaurant The Normandie.

Verdere vernieuwingen omvatten:

  • een studio voor portretfotografie
  • een nieuwe desk waar toekomstige cruises geboekt kunnen worden
  • modernisering van het solarium met nieuw interieur, vernieuwingen bij het zwembad en ligruimtes en Spa Café
  • het casino krijgt een soberder jasje door de thema’s te verwijderen

De Celebrity Infinity wordt van 15 tot 29 oktober 2015 in de Grand Bahama Werf in Freeport (Bahama’s) onder handen genomen. De Infinity doet daarna een aantal Panama doortochten, vervolgens Zuid-Amerika en is in de zomer van 2016 in Alaska. De Celebrity Summit is aan de beurt van 27 februari tot 12 maart 2016. Zij vaart vanaf april 2016 een groot aantal 8-daagse Bermuda cruises vanuit New Jersey.

Cruises op bijvoorbeeld de Celebrity Infinity zijn boekbaar vanaf €282 (4 dagen) bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.