Wat wil jij weten over de nieuwste cruiseschepen? Stel jouw vraag!

Cruise Event 2015Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober vindt het Cruise Event plaats in de Passenger Terminal Amsterdam. Naast informatie over honderden cruisebestemmingen wereldwijd, kunnen bezoekers ook direct een reis boeken bij rederijen en touroperators. Nieuw dit jaar is de ‘Cruise News Lounge’ waar de nieuwste schepen in de spotlights worden gezet. Wil je weten hoe de schepen eruit gaan zien, welke hutten je kunt boeken als single of voor welke specialiteitenrestaurants je moet bijbetalen?Cruisereiziger gaat voor jou aan de slag!  Tijdens interviews die Cruisereiziger houdt, kan je live vragen stellen aan de rederijen.  Ben je er niet bij tijdens het Cruise-event, dan stelt Cruisereiziger jouw vragen! Onder alle inzenders verloten we een cruisepresentje.

Cruisereiziger gaat in gesprek met de volgende rederijen:

  • Holland America Line – MS Koningsdam
  • Seabourn – Seabourn Encore
  • Regent Seven Seas Cruises – Seven Seas Explorer
  • Aida Cruises – AIDAprima
  • Carnival Cruise Lines – Carnival Vista
  • Oceania Cruises – Sirena

Vertel ons wat je wilt weten over hun nieuwe cruiseschepen:

[contact-form-7 id=”28223″ title=”Contactformulier 1_copy”]

Meer informatie over het Cruise Event, de presentaties en voorregistratie is te vinden op: www.cruise-event.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.