Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzenNieuwe cruiseschepen

Wat wil jij weten over de nieuwste cruiseschepen? Stel jouw vraag!

Cruise Event 2015Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober vindt het Cruise Event plaats in de Passenger Terminal Amsterdam. Naast informatie over honderden cruisebestemmingen wereldwijd, kunnen bezoekers ook direct een reis boeken bij rederijen en touroperators. Nieuw dit jaar is de ‘Cruise News Lounge’ waar de nieuwste schepen in de spotlights worden gezet. Wil je weten hoe de schepen eruit gaan zien, welke hutten je kunt boeken als single of voor welke specialiteitenrestaurants je moet bijbetalen?Cruisereiziger gaat voor jou aan de slag!  Tijdens interviews die Cruisereiziger houdt, kan je live vragen stellen aan de rederijen.  Ben je er niet bij tijdens het Cruise-event, dan stelt Cruisereiziger jouw vragen! Onder alle inzenders verloten we een cruisepresentje.

Cruisereiziger gaat in gesprek met de volgende rederijen:

  • Holland America Line – MS Koningsdam
  • Seabourn – Seabourn Encore
  • Regent Seven Seas Cruises – Seven Seas Explorer
  • Aida Cruises – AIDAprima
  • Carnival Cruise Lines – Carnival Vista
  • Oceania Cruises – Sirena

Vertel ons wat je wilt weten over hun nieuwe cruiseschepen:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Meer informatie over het Cruise Event, de presentaties en voorregistratie is te vinden op: www.cruise-event.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger