Cruisereiziger
Kinderen

Video: MSC Cruises presenteert de Doremi Cartoon

MSC Cruises heeft vrijdag de Doremi Cartooon gepresenteerd. De Italiaanse rederij is de eerste cruiserederij ter wereld met een animatiefilmpje voor kinderen, gewijd aan zijn eigen mascotte Doremi. Het filmpje vertelt het verhaal van Doremi en zijn familie aan boord van een schip uit de vloot en is bedacht door Matteo Mancini, MSC Corporate Youth Activities Coordinator. Het is beschikbaar voor gasten en haar kinderen op alle schepen van MSC Cruises en tevens te zien op YouTube (zie onder).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!