Cruisereiziger
OntspanningRenovatieReparaties & Werfbezoek

Eerste glijbanen voor Royal Caribbean op Liberty of the Seas

Glijbanen Liberty of the SeasHet cruiseschip Liberty of the Seas is het eerste cruiseschip van Royal Caribbean dat wordt uitgerust met glijbanen. Het is een van de nieuwigheden die het schip krijgt tijdens haar uitgebreide droogdokperiode in februari 2016. Het gaat om 3 glijbanen, samen genaamd Perfect Storm. De Tidal Wave is de eerste glijbaan op zee in de vorm van een boomerang met o.a. een vrije val. De spiraalvormige glijbanen Cyclone en Typhoon bevinden zich aan de achterkant van het schip naast de Flowrider surf simulator. Daarnaast kunnen kinderen zich vermaken in het waterpark Splashaway Bay, een volwassen vrije zone met interactieve elementen zoals waterkanonnen, geisers enz..

Andere toevoegingen aan de Liberty of the Seas zijn het Mexicaanse restaurant Sabor, een Italiaanse trattoria Giovanni’s Table en de cocktailbar R Bar. Passagiers hebben de keuze uit diverse nieuwe hutten waaronder 26 nieuwe Panoramic Ocean View hutten met o.a. glazen wanden die zorgen voor een spectaculair uitzicht en 53 extra hutten verspreid over het gehele schip.

De Liberty of the Seas zal vanaf november 2015 vanuit het Texaanse Galveston wekelijks cruises maken naar het Westelijke gedeelte van de Caribbean met stops in o.a. Belize, Mexico, Jamaica en Honduras.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!