Princess Cruises introduceert nieuwe musical ‘Magic to Do’

Princess Cruises heeft zaterdag op het cruiseschip Crown Princess in de haven van Los Angeles een nieuwe musical gepresenteerd genaamd Magic to Do. De musical is van de hand van de componist Stephen Schwartz, die eerder Oscars, Grammy’s en Tony’s won voor de populaire musicals Wicked, Pippin en Godspell. Magic to Do, de eerste productie van Schwartz voor een cruisemaatschappij, staat in het teken van zijn fascinatie voor magie en combineert opwindende illusies met enkele bekende nummers zoals Magic to Do van Pippin en Defying Gravity van Wicked. De show bevat tevens een nieuw, speciaal voor Princess, geschreven nummer, A little Magic. Magic to Do is vanaf heden te zien in het Princess Theater aan boord van de Crown Princess. Aan het eind van de herfst maakt de musical ook zijn debuut op de Ruby Princess en Emerald Princess.

De musical Magic to Do is het eerste resultaat van een langdurige samenwerking met Schwartz. In de komende jaren zullen nog eens 3 nieuwe musicals het levenslicht gaan zien op de cruiseschepen van Princess Cruises. Zie onder de trailer van Magic to Do.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​