Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Cruise Port Rotterdam sluit jaar af met MS Rotterdam en Boudicca

Boudicca
Boudicca

Cruise Port Rotterdam verwacht dit jaar nog 3 bezoeken van cruiseschepen aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Het MS Rotterdam zal haar thuishaven nog 2 keer aandoen. Op donderdag 3 december 2015 arriveert het vlaggenschip van Holland America Line om 08:00 uur om vervolgens om 16:00 uur weer te vertrekken voor een 17-daagse cruise naar de Canarische Eilanden. Op zondag 20 december keert het dan weer om 08:00 uur terug om het cruisejaar in Rotterdam af te sluiten. Het kiest om 16:00 uur het ruime sop voor een 18-daagse cruise, wederom naar de Canarische Eilanden.

Tussen de aankomsten van het MS Rotterdam door maakt ook het cruiseschip Boudicca haar opwachting. Het schip van Fred Olsen Cruise Lines verblijft op woensdag 16 december van 08:00 tot 17:00 uur in Rotterdam. Het is de enige stop van een minicruise van 2 nachten van en naar Londen. De Boudicca (28.388 brutoton) is gebouwd in 1973 en vaart sinds 2005 voor de Britse rederij. Het bevat 8 dekken en biedt plaats aan 880 passagiers in 462 hutten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger